ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.
Крістіна Килинчарслан
Крістіна Килинчарслан - курсант льотної академії Національного авіаційного університету

Перший дзвоник в НВК No141

01 Вересня 2015
Першим учнів і гостей привітав голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко, він закликав дітей наполегливо працювати і старанно вчитись – тоді всі їх мрії втіляться у життя. 
 
900 школярів розпочали новий навчальний рік в оновленій школі з поглибленим вивченням англійської мови, івриту та інформаційних технологій! Цей масштабний соціальний проект був реалізований завдяки плідному співробітництву між місцевою владою та Всесвітнім ОРТ. Всесвітній ОРТ запропонував проект відновлення школи, інвестувавши значні кошти і перетворивши школу в навчальний комплекс. Була створена повністю нова інфраструктура.  Всесвітній ОРТ оснастив навчальній заклад за останнім словом техніки, відбудував великий спортивний комплекс, просторий актовий зал.  
 
У школі передбачено 30 сучасних навчальних кабінетів, обладнаних мультимедійними засобами навчання; комп'ютеризована бібліотека-медіатека з доступом в інтернет; лабораторії фізики, біології, хімії, 7 лабораторій інформаційних технологій, 2 лінгафонні кабінети; актовий зал з операторською кімнатою; конференц зал; сучасний спортивний і тренажерний зали, об'єднаний малий спортивний і танцювальний зали, сучасний стадіон з біговими доріжками, спортивні майданчики з тренажерами, теплиця. 
 
На святі була присутня велика кількість почесних гостей. Гарного навчального року учням побажав і Надзвичайний та Повноважний посол Держави Ізраїль в Україні пан Еліав Бєлоцерковські; він також відзначив, що випускники шкіл ОРТ навчаються в найпередовіших навчальних закладах і отримують найкращі знання. 
 
Голова Представництва Всесвітнього ОРТ в Україні, Давид Беніш, побажав учням отримати в новій школі правильну освіту, належне виховання та знання, які б забезпечили їм гідне життя. 


Дивіться також:
23 Серпня 2015
15 Серпня 2015