ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.
Крістіна Килинчарслан
Крістіна Килинчарслан - курсант льотної академії Національного авіаційного університету
ОРТ в УкраїніНовини та медіаНовини та анонсиВітаємо Цуркан Людвигу Павлівну з присвоєнням Почесного звання «Заслужений працівник освіти України»

Вітаємо Цуркан Людвигу Павлівну з присвоєнням Почесного звання «Заслужений працівник освіти України»

14 Лютого 2017

За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм Цуркан Людвизі Павлівні – директорові Чернівецької спеціалізованої школи "Освітні ресурси та технологічний тренінг" I-III ступенів №41 з вивченням єврейського етнокультурного компонента Указом Президента України №427/2016  присвоєно Почесне звання «Заслужений працівник освіти України».

Присвоєна нагорода – це визнання на державному рівні результатів її багаторічної нелегкої праці, заслуг і здобутків.

«Це величезна честь, визнання моєї роботи як керівника школи, розуміння моєї концепції розвитку і функціонування навчального закладу. Крім того, це нагорода всьому колективу і учнівському,  і учительському, і батьківському», - поділилась пані Цуркан.

Людвига Павлівна очолює Чернівецьку єврейську школу №41 з 2006 року. Вона має звання «вчитель вищої категорії», «вчитель-методист», «Відмінник освіти України», нагороджена Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

За час її керівництва навчальний заклад піднявся на новий рівень, сформувався стабільний позитивний імідж навчального закладу серед національних закладів освіти, значно збільшилась кількість бажаючих навчатись у ньому, школа стала постійною платформою для проведення інноваційних семінарів і практикумів, олімпіад з інформатики, інформаційних технологій, івриту.

В 2010 році Чернівецька школа №41 увійшла до мережі шкіл ОРТ. Пані Цуркан вважає, що зобов’язана своїми успіхами саме цьому факту: «Мені, особисто, ОРТ допоміг побачити нові тенденції в освітньому процесі. Семінари, які я відвідала, крім того, що були чудово професійні, навчили мене і складати проекти, і реалізовувати їх. Дуже корисний досвід інших шкіл і центрів. Мені імпонує та дуже допомагає той факт, що ОРТ ненав'язливо показує, які існують сучасні можливості, та як вони можуть бути використані будь-яким навчальним закладом».

За результатами роботи в різних напрямках діяльності та підготовки учнів Чернівецька школа «ОРТ» посідає 1 місце в групі шкіл міста з 2006 року.  У 2010 році навчальний заклад став переможцем Всеукраїнської громадської акції «Флагман освіти України», в 2011 – «Лідер освіти XXI століття».  У 2012-2013 навчальному році  школа брала участь в пілотному проекті Міністерства освіти і науки України та Євросоюзу Smart Education. У 2013 році стала переможцем Всеукраїнського конкурсу «Навчання вищої проби» в рамках проекту «Pt – перспективні технології навчання».  У 2014 році Чернівецьку школу ОРТ № 41 було нагороджено золотою медаллю V Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти».

 

Щиро бажаємо Цуркан Людвизі Павлівні та колективу Чернівецької спеціалізованої школи "Освітні ресурси та технологічний тренінг" I-III ступенів №41 подальшого професійного росту, творчого натхнення та нових здобутків у освітньому просторі! 



Дивіться також:
19 Січня 2017
23 Грудня 2016
30 Вересня 2016
01 Вересня 2016
12 Квітня 2016