ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.
Крістіна Килинчарслан
Крістіна Килинчарслан - курсант льотної академії Національного авіаційного університету
ОРТ в УкраїніНовини та медіаНовини та анонсиВітаємо Грету Фрейліхман з врученням міжнародної премії Beatrice Wand-Polak Award 2016!

Вітаємо Грету Фрейліхман з врученням міжнародної премії Beatrice Wand-Polak Award 2016!

15 Лютого 2017

Вітаємо Грету Фрейліхман -  вчителя інформатики Чернівецької спеціалізованої школи "Освітні ресурси та технологічний тренінг" I-III ступенів №41  з врученням міжнародної премії Beatrice Wand-Polak Award 2016!

Грета Йосифівна з дитинства мріяла стати вчителем. Їй подобається крокувати в ногу з часом, вчитися новому, вивчати нові програми і знайомиться з новими технологіями, адже інформатика і технологія, які вона викладає, це динамічні дисципліни, що розвиваються, постійно змінюються і рухаються вперед.

15 років працює пані Фрейліхман на посаді вчителя інформатики. На початку головними труднощами в її роботі булагостра нестача сучасної комп'ютерної техніки, під можливості якої доводилось адаптувати навчальні програми з інформатики.

Коли ж Чернівецька єврейська школа №41 стала частиною Всесвітньої мережі ОРТ,  у пані Фрейліхман з’явилося чудове робоче місце і сучасні комп'ютери для роботи з дітьми. Це дозволило їй впроваджувати в навчальний процес нові технології і методи роботи, брати участь в семінарах ОРТ,  знайомитись з останніми тенденціями в предметах технологічного профілю.

Проблеми, звісно, існують і зараз: через великі класи (по 38-40 дітей) не вистачає робочих місць; через часте оновлення програм з інформатики в деяких класах відсутні підручники, які відповідають новій програмі. Але завдяки майстерності і професіоналізму Грети Йосифівни ці проблеми  не впливають на якість знань дітей. Вона вміло розподіляє теоретичну і практичну частини уроку, використовує онлайн підручники, онлайн-курси, а також власні відеоуроки.

«Для мене отримання премії – це величезна честь і привід бути ще краще, більше займатися самоосвітою, оволодівати новими методами і технологіями для того, щоб зацікавити моїх учнів у вивченні інформатики та інформаційних технологій, зробити їх успішними в їх майбутній професії, - ділиться пані Фрейліхман. – Я, особисто, і всі мої учні будемо продовжувати брати участь у всіх заходах, які проводитиме ОРТ. У дітей величезний інтерес викликають такі проекти, як Chibur і конкурси мультиплікації. Я вважаю, що це велика удача, що я - вчитель інформатики Чернівецької школи ОРТ № 41 - один з представників мережі ОРТ в Україні. Велике дякую!»

Премія імені Беатріс Ванд-Полак (BeatriceWand-Polak) була заснована Бернардом Ванд-Полаком, директором ОРТ в Латинській Америці в період з 1967 по 1983 рр., в пам'ять його дружини, президента Чиказького відділення Women American ORT, на знак визнання неоціненної підтримки, наданої нею при створенні мережі технологічних навчальних закладів. Премією нагороджуються вчителі, які зробили істотний внесок у діяльність освітньої мережі ОРТ у сфері методики, педагогіки та розробки нових технологій навчання.



Дивіться також:
14 Лютого 2017
19 Січня 2017
23 Грудня 2016
30 Вересня 2016
01 Вересня 2016