ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.
Крістіна Килинчарслан
Крістіна Килинчарслан - курсант льотної академії Національного авіаційного університету
ОРТ в УкраїніНовини та медіаНовини та анонсиЗавершився міжнародний конкурс комп'ютерної анімації 2017 на тему "Єврейські історії, притчі і казки"

Завершився міжнародний конкурс комп'ютерної анімації 2017 на тему "Єврейські історії, притчі і казки"

18 Травня 2017

В цьому році для участі в конкурсі надійшло 29 робіт з 12 шкіл ОРТ в країнах колишнього СНД і Балтії.

Роботи оцінювались в трьох номінаціях, відповідно техніці виконання: Flash анімація, комп'ютерна мультиплікація, лялькова мультиплікація.

До складу незалежного журі конкурсу увійшли відомі художники і мультиплікатори, а також запрошені фахівці з історії та традицій єврейського народу.

Вітаємо наших переможців:

1 місце в номінації "Лялькова мультиплікація": мультфільм «Маленька корова» авторського колективу учнів 6-7, 10-11 класів Чернівецької спеціалізованої школи ОРТ № 41, керівник: вчитель інформатики Фрейліхман Г.І.;

2 місце в номінації «Комп'ютерна мультиплікація»: мультфільм "Каїн і Авель" учениці 11 класу НВК №141 "ОРТ" м.Києва Лазар Ксенії, керівник: викладач історії та традиції єврейського народу Фрідман І.Л.;

2 місце в номінації «Flash анімація»: мультфільм "Як давати милостиню, не принижуючи гідність бідняка", учениці Одеської школи ОРТ №94 ім. Жаботинського Баранецької Ельвіри, керівник: вчитель інформатики Лапінська В.Р.

Всі роботи, надіслані на конкурс, викладені на сайті.



Дивіться також:
21 Квітня 2017
14 Квітня 2017
07 Квітня 2017
05 Квітня 2017
29 Березня 2017