ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.

Дан Молодий

На початку року педагогічний колектив Чернівецької СШ ОРТ №41 отримав лист-подяку від колишнього учня школи.

Дан Молодий зараз навчається у Швеції. Хлопець мав гарні здібності в математиці та інформатиці, тому в 6-му класі батьки вирішили перевести його до Чернівецької школи ОРТ № 41.

Саме в цій школі завдяки системі організації навчального процесу, сучасному технічному обладнанню та проектній методиці, він почав успішно зростати і розвиватися. Участь в телемостах з іншими країнами, спілкування з однолітками з інших міст, організація роботи учнівського Кнесету, вивчення культурної та історичної спадщини єврейського та українського народу  дали йому навички та вміння працювати в команді, організовувати колектив, подавати себе, приймати і поважати чужу думку.

Учасник майже всіх предметних олімпіад та конкурсів,  Дан був Президентом шкільного Кнесету у 9 класі, потім став головою обласної учнівської ради, отримав сертифікат як найкращий майбутній лідер України.

Бажаємо Дану подальшого розвитку та успіхів! 

20 Січня 2017


Дивіться також: