ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.
Крістіна Килинчарслан
Крістіна Килинчарслан - курсант льотної академії Національного авіаційного університету
ОРТ в УкраїніНовини та медіаНовини та анонсиХанукат а-Байт в новому офісі випускників програми «Навчання і працевлаштування»

Ханукат а-Байт в новому офісі випускників програми «Навчання і працевлаштування»

15 Червня 2017

Більш ніж 120 випускників програми «Навчання і працевлаштування», яка успішно реалізується за підтримки ОРТ в Дніпрі, отримали роботу в новому офісі високотехнологічної компанії хай-тек, однієї з тих компаній, які дозволяють Україні знайти своє місце в глобальному світі. У новому офісі працюватимуть випускники цієї програми з різних напрямів - розробники, тестувальники, буккіпери (фахівці з американського бухгалтерського обліку) і так далі.

«Навчання і працевлаштування» - унікальний спільний проект єврейської громади Дніпра і ОРТа, ініційований американським бізнесменом Яковом Лівшицем в 2015 році.

Програма навчання формується з урахуванням сучасних тенденцій в сфері IT освіти і з залученням практикуючих в своїй сфері викладачів. Студент, на свій розсуд, вибирає ті курси і напрямки, які вважає необхідними для вивчення. Тому, загальна кількість лекційних годин залежить від обраних студентом напрямків. Навчання проходить в прекрасно обладнаному навчальному класі ОРТ, що знаходиться в самому центрі міста в КДЦ «Менора». Завдяки цьому проекту у студентів з'явилася можливість доступного навчання у кращих викладачів Дніпра. Більшість випускників програми відразу отримують престижну і високооплачувану роботу.

«Моє серце радіє, коли я бачу, що стільки молодих людей отримали підготовку і мають зараз хорошу, гідну, високооплачувану роботу, що вони мають перспективу і впевненість у завтрашньому дні, - зазначив директор єврейської громади Зеліг Брез, - люди, які отримали користь від цієї програми, мають різну національність, різне віросповідання, але я дуже радий, що саме єврейська громада допомогла їм знайти гідне місце в житті тут, в Україні, в Дніпрі. Що вони мають надійну основу для того, щоб жити і брати участь в розвитку своєї країни, бути відповідальними громадянами і передати це наступним поколінням».

Керівник програм ОРТ в Дніпрі, Наталія Медведєва, зазначила, що проект «Навчання і працевлаштування» виявився успішним завдяки успішній стратегії залучення до співпраці кваліфікованих і авторитетних викладачів міста. «Завдяки відгукам перших студентів про якість курсів і наявності сучасної технічної бази, підтримки і імені ОРТ значно збільшився набір студентів ... Ми продовжили розширювати теми курсів і співпрацювати з авторитетними і ефективними викладачами, які, крім відомого статусу в місті, були «випробувані» раніше в Центрі ОРТ. А розташування класу ОРТ в найбільшому культурному центрі «Менора», куди переїхали багато єврейських організацій, в тому числі Ай-Ті компанії міста, дозволили притягти до нас увагу власників бізнесів».

 «Я абсолютно впевнений, що в Україні є величезна перевага і найголовніший ресурс для розвитку - люди, - сказав Яків Лівшиць, ініціатор проекту« Навчання і працевлаштування », - зараз головне розкрити їх потенціал, допомогти їм знайти своє місце в світі глобальних ланцюжків вартості . Завдяки єврейській громаді і ОРТ ми створили таку «точку зростання» в Дніпрі, і ми бачимо, який великий успіх уже є. Я радий, що у мене є ця честь - починати цей проект і сприяти його розширенню. Новий офіс і така розширена команда - лише новий етап, ми будемо продовжувати…»

*Матеріали взяті з сайту http://djc.com.ua/



Дивіться також:
18 Травня 2017
21 Квітня 2017
14 Квітня 2017
07 Квітня 2017
05 Квітня 2017