ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.
Крістіна Килинчарслан
Крістіна Килинчарслан - курсант льотної академії Національного авіаційного університету
ОРТ в УкраїніНовини та медіаНовини та анонсиНові інтерактивні можливості у викладанні івриту та традицій

Нові інтерактивні можливості у викладанні івриту та традицій

04 Грудня 2015

У 2015 році за підтримки благодійних фондів Doris Pacey Charitable Foundations і Dr Michael and Anna Brynberg Charitable Foundation в семи школах мережі ОРТ кабінети для викладання предметів єврейського циклу були оснащені новітнім інтерактивним обладнанням.

Інтерактивні дошки, проектори, камери і мікрофони, а також персональні комп'ютери для роботи педагога були встановлені в школах мережі ОРТ в Дніпропетровську (школі №144 ім. Леві Іцхака Шнеєрсона), Запоріжжі, Києві (в навчальному комплексі «Щастя») Одесі, Чернівцях, а також в школах мережі ОРТ в Самарі та Казані в РФ.

По мірі налагодження устаткування вчителі івриту та історії і традицій єврейського народу почали використовувати його у своїй роботі.

Вже зараз педагоги відзначають, що мотивація учнів різко підвищилася. Можливості візуалізації навчального матеріалу дозволяють зробити уроки більш цікавими та різноманітними. Інтерактивне обладнання застосовується для демонстрації презентацій та мультимедійних матеріалів, а також для проведення тестів. З'явилася можливість використовувати ресурси мережі Інтернет безпосередньо на уроці....

Крім того, інтерактивне обладнання активно використовується при проведенні тренінгів та семінарів-практикумів, все більше педагогів освоюють нові технології і починають застосовувати його в своїй роботі.

Від імені вчителів, учнів та батьків шкіл мережі ОРТ висловлюємо щиру вдячність фондам Doris Pacey Charitable Foundations і Dr Michael and Anna Brynberg Charitable Foundation за допомогу в придбанні такого необхідного школам устаткування!



Дивіться також:
01 Вересня 2015
23 Серпня 2015
15 Серпня 2015