ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.

Сергій Григораш

Завжди приємно, коли випускники та їхні батьки дякують рідній школі, а от Одеська школа ОРТ №94 отримала особливу вдячність від декана радіотехнічного факультету Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" за якісну освіту і підготовку студента Сергія Григораша!

Сергій закінчив Одеську школу ОРТ №94 в 2013 році з золотою медаллю.  Виступав за шкільну команду з Робототехніки, у складі якої одержав багато перемог: був переможцем Robotics Challengeу 2011 р. в Берліні, 2 місце у змаганнях Robotraffic 2013 в Техніоні, призер олімпіади з робототехніки для шкіл ОРТ країн СНД та Балтії, був учасником багатьох регіональних та національних олімпіад з математики, фізики, та комп’ютерних наук.  Навіть закінчив музичну школу з дипломом з відзнакою у 2011 році.

В 2013 році отримав премію ОРТ ім. І. Теплицького як найкращий випускник. Післі закінчення школи вступив до державного технічного універсітету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», де вчиться на відмінно, грає за збірну універсітету з футболу, є активним учасником студентської ради. В минулому році до лютого цього року вивчав Telecommunication Systems Engineering за програмою обміну в Іспанському  Universitat Politècnica de València. Зараз працює над дипломом.

Успіхів, тобі, Сергію! Ми пишаємося тобою і дуже раді, що і ОРТ зробив внесок в твоє велике  майбутнє!

30 Березня 2017


Дивіться також: