ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.
Крістіна Килинчарслан
Крістіна Килинчарслан - курсант льотної академії Національного авіаційного університету
ОРТ в УкраїніНовини та медіаНовини та анонсиІІ Всеукраїнська олімпіада з мови іврит та єврейської літератури

ІІ Всеукраїнська олімпіада з мови іврит та єврейської літератури

08 Квітня 2016

29-31 березня 2016 року на базі Чернівецької спеціалізованої школи«ОРТ» №41 проходили заключний етап ІІ Всеукраїнської олімпіади з мови іврит та єврейської літератури та Всеукраїнський семінар для методистів інститутів післядипломної освіти з мови іврит. 

У заключному ІVетапі олімпіади 15 школярів  із 6 областей України та м. Києва  випробували свої знання з мови іврит та єврейської літератури. 10 з них навчаються у міських загальноосвітніх навчальних закладах, 5 - відвідують навчальні заклади приватної форми власності.

Ще минулого року Міністерство освітиі науки України видало постанову яка дозволяє проводити олімпіади з мов національних меншин, серед яких є і іврит. Першу олімпіаду провели торік в Одесі, другу – тепер у Чернівцях.

Вітаємо з перемогою Сару Марголіну, ученицю 9 класу та Дар’ю Цопу, ученицю 11 класу єврейської школи №144 м. Дніпропетровська; з 2-м місцем Давіда Ізраілова, учня 9-го класу спеціалізованої школи №325 «Щастя» м.Києва  та учениць Чернівецької школи «ОРТ» №41 Євгенію Крикливець (9 клас) та Христину Боднарюк (10 клас), які вибороли 3 місце в олімпіаді.

Юних переможців та учасників олімпіади було нагороджено цінними призами та подарунками.



Дивіться також:
23 Березня 2016
22 Березня 2016
21 Березня 2016
29 Грудня 2015
24 Грудня 2015