ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.
Крістіна Килинчарслан
Крістіна Килинчарслан - курсант льотної академії Національного авіаційного університету
ОРТ в УкраїніНовини та медіаНовини та анонсиВручення Премії Всесвітнього ОРТ (World ORT Excellence award) 2015

Вручення Премії Всесвітнього ОРТ (World ORT Excellence award) 2015

29 Грудня 2015

Вітаємо Уляну Шатобу – викладача російської мови і літератури Дніпропетровської єврейської школи №144 з перемогою в конкурсі «Премія Всесвітнього ОРТ»!

Уляна Шатоба – викладач російської мови і літератури Дніпропетровської єврейської школи №144 отримала «Премію Всесвітнього ОРТ» в номінації «Використання інформаційно-комп'ютерних технологій у навчальному процесі». В минулому році викладач математики цієї ж, 144-ої школи Тетяна Івашкова  теж здобула перемогу в цьому конкурсі. Таким чином, Дніпропетровська єврейська школа №144 закріпила своє лідерствов області використання ІКТ у навчальному процесі, бо Тетяна Івашкова торік отримала Премію саме в цій номінації.

Всього Україну на здобутті Премії Всесвітнього ОРТ представляло сім осіб, а загальна кількість здобувачів, від усіх країн, досягло двадцяти шести. Нагадаємо, що претендувати на Премію можуть лише викладачі та співробітники шкіл, ліцеїв і навчальних центрів, що входять в мережу ОРТ в країнах колишнього СНД і Балтії.

Уляну Шатобу з перемогою і заслуженою нагородою тепло привітала директор «ОРТ-Дніпропетровськ» Наталія Медведєва, а також учні її класу, які навіть підготували невелике відео, в якому їх улюблений учитель розповідає, що значить для неї ця нагорода:



Дивіться також:
24 Грудня 2015
04 Грудня 2015
01 Вересня 2015
23 Серпня 2015
15 Серпня 2015