ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.
Крістіна Килинчарслан
Крістіна Килинчарслан - курсант льотної академії Національного авіаційного університету

Вручення премії Beatrice Wand-Polak

24 Грудня 2015

Від усієї душі вітаємо Ганну Мічуріну -  провідного спеціаліста відділу R& D ORT CIS і директора Одеського центру ОРТ з врученням премії Beatrice Wand-Polak Award +2015!

Премія імені Беатріс Ванд-Полак (BeatriceWand-Polak) була заснована Бернардом Ванд-Полаком, директором ОРТ в Латинській Америці в період з 1967 по 1983 рр., в пам'ять його дружини, президента Чиказького відділення Women American ORT, на знак визнання неоціненної підтримки, наданої нею при створенні мережі технологічних навчальних закладів. Премією нагороджуються вчителі, які зробили істотний внесок у діяльність освітньої мережі ОРТ у сфері методики, педагогіки та розробки нових технологій навчання.

Ганна Вікторівна Мічуріна працює в мережі ОРТ з 2000 року, отже можна багато  написати і розповісти про її досягнення, але визнання і добрі побажання колег та учнів з Одеської школи "ОРТ" № 94 розкажуть про її діяльність набагато більше:

 

Кот Ольга Григорівна, Кот Ігор Володимирович (вчителі інформатики):

«В жизни трудно найти человека, который много имея забот,

Делится с тобою советом и во многом готов помочь!


Мы ровно девять лет назад,

Как педагоги начинали,

И думали – попали в «ад»,

Пока мы Вас не повстречали.

 

Когда проблемы на пути

 Ставали каменной стеною,

Вы говорили: «пустяки»!

И прикрывали нас собою.


Как путеводная звезда,

Вели нас, обучая.

В сердцах Вы наших – навсегда!

P.S. Мы благодарны: Я и Я.


Сказать «спасибо» будет мало

 За всё, что сделали для нас.

Вы наш наставник!!! И Бога ради –

ВЫ – КРУЧЕ ВСЕХ! ВЫ ВЫСШИЙ КЛАСС!


Ценим и любим: О.Г. Кот, И.В. Кот.

ОРТ-Одесса, 2015»

 

Бочарова Ольга Володимирівна (вчитель історії):

«Учитель відрізняється від представників всіх інших професій: він пов'язаний з дитинством, юністю, постійним рухом людини до його мети. Учитель разом зі своїми вихованцями росте, вкладаючи в них свою душу, віддаючи частину свого серця, сіючи в них, за висловом М.О. Нєкрасова "розумне, добре, вічне". У цьому, на мій погляд, і полягає священне служіння кожного справжнього вчителя Батьківщині.

Саме такий вчитель залишиться в пам'яті у кожного з нас ... Вчитель з великої літери! Вчитель, який своєю невтомною і натхненною працею зумів змусити учнів мислити, який прививає знання та навички, необхідні хлопцямі дівчатамужитті. Так, дійсно, велика сила Вчителя - в тому прикладі, який він подає, передаючи своїм учням чарівний смак до навчання. Не кожному під силу вчити і виховувати дітей з любов'ю, розвиватися разом з ними і вдосконалюватися. Хочу розповісти про вчителя інформатики Мічуріну Ганну Вікторівну.

В житті кожного є люди, які справляли помітний, часом вирішальний, вплив на формування характеру і світогляду. Іноді вплив такої особистості триває роки. Іноді - ціле життя.

Ця тендітна жінка володіє унікальною силою і енергією, здатними зарядити своїх учнів. Секрет її простий: Ганна Вікторівна завжди готова поділитися всім, що знає. Вона - людина надійна, дисциплінована, пунктуальна. І в той же час - не без почуття гумору, цікавий співрозмовник. Своєму предмету вона не просто вчить, вона ним захоплює. Залишається тільки дивуватися, що інформатика може бути настільки цікавою та корисною! Результати: перемоги її учнів в різних конкурсах та олімпіадах.

Вона прекрасний вчитель. Відвідувати її уроки - одне задоволення. Що було б з учнями, якби не вона і її заняття? Ганна Вікторівна - дуже відповідальна людина. І як дивно в ній поєднується стільки позитивних якостей, просто неможливо зрозуміти!»


Щербатюк Раїса Іванівна (вчитель івриту):

«Ганна Вікторівна! Дякуємо за знання, за нові горизонти, які ви нам відкриваєте. Дякуємо за допомогу і участь. Дякуємо Вам і ОРТу!»


Донченко Ганна Володимирівна (вчитель інформатики):

«Ганна Вікторівна, не можу передати, як я вдячна за те, що 4 роки ви є моїм наставником і кращим керівником. Спасибі вам за тепло, розуміння і доброту, які ви дарували нашому колективу. Я вважаю себе везучою людиною якраз через те, що познайомилася з вами. Спасибі, за терпіння у навчанні, як учнів, так і колег. Сподіваюся на безліч років спільної роботи.

З повагою, Ганна Донченко»

 

Лапінська Вікторія Романівна (вчитель інформатики):

«Анна — значит «благодать».

Точно ведь, ни дать ни взять.

Ей на всё хватает рук,

Самый верный в мире друг,

Никогда не подведет,

За собой других ведёт.

Хочу Анне пожелать

Сотню лет не увядать.

Здоровья, счастья, красоты!

Пусть сбываются мечты.»

 

«Ганні Вікторівні від Маріам і Софії: Залишайтеся завжди такою ж гарною вчителькою! Завжди, точно також як завжди, будьте спокійною, веселою і радісною! Залишайтеся завжди такою ж, як зараз, такою, яка Ви є!»




Дивіться також:
04 Грудня 2015
01 Вересня 2015
23 Серпня 2015
15 Серпня 2015