ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.
Крістіна Килинчарслан
Крістіна Килинчарслан - курсант льотної академії Національного авіаційного університету
ОРТ в УкраїніНовини та медіаНовини та анонсиНВК № 141 «ОРТ» м. Києва та спеціалізована школа №144 м. Дніпропетровська - учасники виставки «Сучасні заклади освіти - 2016»

НВК № 141 «ОРТ» м. Києва та спеціалізована школа №144 м. Дніпропетровська - учасники виставки «Сучасні заклади освіти - 2016»

21 Березня 2016

17 – 19 березня 2016 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулась Сьома міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2016» . 750 учасників із 25 регіонів України, Польщі, Канади, Латвії, Словаччини, Словенії, Франції, США, Австрії, Німеччини, Швейцарії, Чехії, Литви, Кіпру, Білорусії, Молдови, Естонії презентували свої навчальні заклади, пошуково-дослідницькі підходи у вивченні предметів, обмінювались практичним досвідом. Виставка відбувалась за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України. 

На виставці були представлені досягнення національної освіти в реформуванні галузі та досвід інтеграції до європейського освітнього простору. Упродовж трьох днів роботи виставки педагоги, науковці, фахівці та відвідувачі мали можливість спілкуватися з представниками навчальних закладів, обмінятися практичним досвідом, ознайомитися з сучасними педагогічними та ІКТ технологіями, засобами навчання.

Науково-освітні інновації та їх упровадження в освітню практику представили і два навчальних заклади системи ОРТ: НВК № 141 «ОРТ» м. Києва та міська спеціалізована школа № 144 м.Дніпропетровська.  Нам дуже приємно, що іноваційна діяльність наших шкіл була відзначена  організаторами виставки: НВК № 141 «ОРТ» м. Києва отримав диплом «За презентацію досягнень і впровадження педагогічних інновацій у національний освітній простір», а робота заступника директора з НВР СШ №144 Тетяни Хавкіної отримала диплом та золоту медаль в номінації «Іновації закладів освіти по роботі з молоддю в позанавчальний час».



Дивіться також:
29 Грудня 2015
24 Грудня 2015
04 Грудня 2015
01 Вересня 2015
23 Серпня 2015