ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.
Крістіна Килинчарслан
Крістіна Килинчарслан - курсант льотної академії Національного авіаційного університету
ОРТ в УкраїніНовини та медіаНовини та анонсиЛаскаво просимо до нового сучасного дошкільного закладу ОРТ!

Ласкаво просимо до нового сучасного дошкільного закладу ОРТ!

23 Серпня 2017

Вже с 1 вересня 2017 року велика ОРТівська сім’я поповниться наймолодшими вихованцями, адже сьогодні, 23 серпня, в м. Києві було урочисто відкрито дошкільний навчальний заклад ОРТ – новий підрозділ Навчально-виховного комплексу № 141 «ОРТ» м. Києва.

Новий дошкільний заклад розташувався за адресою: вул. Тампере, 7-а,  в колишній будівлі Технологічного ліцею ОРТ. Завдяки інвестиції Всесвітнього ОРТ був зроблений капітальний ремонт  та встановлено нове обладнання. У закладі обладнано сучасні ігрові кімнати і спальні, медичний кабінет, кабінет психолога,  спортивний та музичний зали,  сучасні ігрові і спортивні майданчики, харчоблок з сучасним технологічним обладнанням.

Новий підрозділ НВК № 141 «ОРТ» міста Києва працюватиме з урахуванням Угоди про співробітництво в галузі освіти між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль та Меморандуму між Всесвітнім ОРТ («Освітні ресурси і технологічний тренінг», Швейцарія) і Міністерством освіти і науки України про співпрацю в галузі повної середньої і професійно-технічної освіти.

Заклад розраховано на 115 дітей, функціонуватиме 6 груп, для яких планується організація навчально-виховного процесу за кількома пріоритетними напрямами (художньо-естетичний, фізкультурно-оздоровчий, музичний, гуманітарний тощо), впровадження інноваційної діяльності.

Враховуючи те, що батьки вихованців дитячого садочку зорієнтовані на продовження навчання своїх дітей в НВК №141«ОРТ», маленькі учні дошкільного навчального закладу отримають якісну підготовку для успішного освоєння програм початкової та середньої школи.

Дошкільне відділення - перша сходинка до якісної освіти в школах мережі Всесвітнього ОРТ. Тому під час навчально-виховного процесу заплановано традиційні для всіх ОРТовскіх шкіл заняття з ЛЕГО-конструювання, вивчення мови іврит, знайомство з традиціями та святами єврейського народу.

На святі з нагоди відкриття дитячого садочку НВК №141 «ОРТ» була присутня велика кількість почесних гостей, зокрема Генеральний директор представництва Всесвітнього ОРТ в країнах СНД та Балтії Давид Беніш, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Фіданян О.Г., голова Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації Онофрійчук П.В., заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної  адміністрації Загородня А.В.,  директор Ізраїльського культурного центру в м. Києві Ольга Поліщук, депутати Київської міської ради.

Відкриття дитячого садочка – це завжди велике і яскраве свято не тільки для дітей, які в новому дитячому садку знайдуть нових друзів та нові знання, а й для батьків, і суспільства. «Діти – це майбутнє країни, сім’ї і кожного з нас, - зазначив Давид Беніш, Генеральний директор представництва Всесвітнього ОРТ в країнах СНД та Балтії,  –  і те, що ми будемо в них вкладати, вони повернуть своїй країні та своїй громаді».



Дивіться також:
16 Червня 2017
15 Червня 2017
18 Травня 2017
21 Квітня 2017
14 Квітня 2017