ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.
Крістіна Килинчарслан
Крістіна Килинчарслан - курсант льотної академії Національного авіаційного університету
ОРТ в УкраїніНовини та медіаНовини та анонсиОРТ відкриває другий навчальний заклад в Дніпровському районі міста Києва

ОРТ відкриває другий навчальний заклад в Дніпровському районі міста Києва

20 Жовтня 2017

Сьогодні 20 жовтня 2017 року в місті Києві урочисто відкрито після капітального ремонту оновлений навчально-виховний комплекс «Щастя» з поглибленим вивченням іноземних мов (дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа І ступеня).

Найближчим часом 320 щасливчиків почнуть своє навчання в новому дитячому садочку та школі I ступеня.

Реалізація цього освітнього проекту стала можливою завдяки договору про співробітництво у сфері освіти між Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією та благодійною організацією World ORT (Всесвітній ОРТ), яка понад 130 років підтримує розвиток технологічної освіти в багатьох країнах світу.

Завдяки інвестиції Всесвітнього ОРТ був зроблений капітальний ремонт в будівлі НВК, та повністю сучасно обладнані всі навчальні та технічні приміщення.

Тепер для вихованців НВК «Щастя» працюватимуть:

  • нові ігрові дитячі майданчики для кожної групи дитячого садочку з навісами і спеціальним покриттям;
  • спортивний майданчик для ігрових видів спорту: баскетбол, волейбол;
  • сучасний актовий зал з модерновим музикальним обладнанням.

Відтепер учні НВК «Щастя» отримали виняткову можливість на поглибленому рівні вивчати інформатику в двох нових кабінетах та вивчати технологію з використанням сучасних навчальних наборів ЛЕГО; навіть вихованці дитсадочку починаючи з молодшої ясельної групи будуть опановувати технологію за програмою Lego Creativity.

Завдяки використанню нового обладнання з’являться нові можливості у вивченні мови іврит, традицій та культури Ізраїлю, що передбачено навчальним планом закладу.

Наймолодші вихованці зможуть отримати задоволення від великої кількості сучасних іграшок, ігор, сприяючих розвитку логіки та моторики, сучасного спортивного інвентаря, ігрових куточків для рольових ігор, обладнаних у кожній групі.

У навчально-виховному комплексі обладнані сучасні ігрові кімнати й спальні, медичний кабінет, кабінет психолога, логопеда, спортивний зал, 2 харчоблоки з сучасним технологічним обладнанням.

На святі з нагоди відкриття навчально-виховного комплексу «Щастя» були присутні голова Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації Онофрійчук П.В., делегація Всесвітнього ОРТ на чолі з Президентом Всесвітнього ОРТ Конрадом Джайлзом та Генеральним Директором Всесвітнього ОРТ Аві Ганоном, Генеральний директор Представництва Всесвітнього «ОРТ» в країнах СНД і Балтії Давид Беніш, депутати Київської міської ради Олесь Маляревич та Сергій Артеменко, начальник відділу дошкільної освіти Департаменту освіти і науки міста Києва Тетяна Жиліна, начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Іваніна.

Ця подія стала справжнім святом для батьків та дітвори, адже вони отримали свій «дім щастя», де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у старшій школі.



Дивіться також:
19 Жовтня 2017
23 Серпня 2017
16 Червня 2017
15 Червня 2017
18 Травня 2017