ОРТ в Україні
Ми в соцмережах:
Головна мета та суть діяльності представництв ОРТу полягає у підвищенні рівня життя і добробуту через навчання і освіту, як єврейського народу, так і інших народів світу.
ОРТ в УкраїніНаші історіїКрістіна Килинчарслан

Крістіна Килинчарслан

Мене звуть Крістіна Килинчарслан, я випускниця 2018 року НВК№ 141«ОРТ» м. Києва,а зараз я курсант льотної академії Національного авіаційного університету.

Я завжди була хорошею ученицею у школі, але, правду кажучи, звертала увагу лише на ті предмети, які були справді мені цікаві: веб-дизайн, мови, інформатика. На щастя, я навчалась у школі, де «зубріння» - не єдиний варіант вивчення матеріалу! ОРТ надав нам багато інших можливостей у різних сферах: творчих, технологічних, наукових та багатьох інших.

Вчителі заохочували нас брати участь у проектах не заради хороших оцінок, а для отримання досвіду. У старшій школі мене неймовірно зацікавили (і зараз теж цікавлять) редагування, дизайн, відео та фотографія, тому більшість моїх шкільних занять були пов’язані з цим.

Я намагалася зробити все, що могла, щоб зрозуміти, що мені найближче. Але найголовніше, чого мене навчила моя школа, - це думка, що я можу стати ким завгодно, я можу вибрати і спробувати все, що завгодно, і я не обмежуюся у виборі. Тож я наважилася здійснити мрію свого дитинства (яка здавалася нереальною) та стати пілотом :)

Процес прийому до університету був виснажливим. Спочатку я пробула у медичному відділенні три дні, а потім були тестування з фізичної підготовки, екзамени та співбесіди. Я все пройшла, і я вступила. Коли ж я подумала, що найгірше позаду, я дізнався, що разом зі мною будуть навчатись 4 дівчини на 120 хлопців. Спочатку було незручно і хлопцям, і нам. Але! Через тиждень дурні жарти та побічні погляди припинилися, і тепер я можу сказати, що дівчата-пілоти в академії можуть сумувати, що вони в такому дефіциті.

Зараз я продовжую знімати, фотографую життя університету, створюю рекламні кампанії для академії, беру участь у хакатонах - тільки для себе, і це жодним чином не заважає моєму навчанню.

Про мої майбутні плани: вчитися! Оволодіти обраною професією, розвивати навички, уникати помилок і, звичайно ж, сумувати за моєю школою ОРТ.

23 Вересня 2019


Дивіться також: